maanantai 6. elokuuta 2012

Elokuun uudistuksia

Pienten päivä venyi pidemmäksi, viikon kuunnelmat ja perjantaidisko palasivat, uutuutena uusia levyjä esittelevä ohjelma!

Perinteisiä lastenlauluja, leikkilauluja sekä muuta pikkuväelle tarkoitettua ohjelmaa soittava Pienten päivä sai tunnin lisää lähetysaikaa: tästä maanantaista lähtien Pienten päivä kuullaan arkipäivisin klo 10.00-14.00. Ohjelma on ollut suosittu juuri leikkilaulujensa ansiosta, ja moni on toivonut sille lisäaikaa, sillä tuohon keskipäivän ympärille osuvat myös lounaat ja päiväunet.

Viikon pitkä kuunnelma palaa aamun ja iltapäivän lähetyksiin, eli se kuullaan yleensä kahdessa osassa klo 9.00 ja 16.00. Kuunnelmat kuullaan myös kokonaan viikonloppuaamuina klo 8.00.

Tällä viikolla kuullaan poikkeuksellisesti kaksi eri kuunnelmaa: Lontoon olympialaisten kunniaksi arkisin kuullaan vauhdikas "Hessu kilpakenttien sankari" ja lauantaina Asterixin ystävät voivat kaivaa sarjakuvakirjan esiin ja kuunnella ääniversion "Asterix olympialaisissa"-kirjasta.

Aamu- ja iltapäivälähetyksiin tulee vähitellen myös uutuuslevyjä esittelevä osio kuunnelmien jälkeen, eli klo 9.30 ja 16.30.

Perjantaisin voi taas kaivaa tanssikengät esiin, sillä hiukan isommalle pikkuväelle suunnattu Perjantaidisko! palaa ohjelmistoon.

Lasten oman radion Viikon levyklassikko jatkaa viikonloppuohjelmistossa, mutta tästedes sama levy kuullaan yhden viikonlopun aikana neljä kertaa eli lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.00 ja 17.00. Elokuun levyklassikkoina kuullaan Tuhatjalkaisen lauluja (1973), Pupujussi hyppäsi rokkaamaan (1978), Kissapa Uu (1977) sekä Simo Salmisen Kaksi kukkopilliä (1975).

Muutokset tulevat myös piirrettyyn ohjelmakarttaan kunhan Kettu Kohonen löytää tekstaustussinsa.

Mahtavaa elokuuta!

Terveisin: Melwin, Tasavatti, Kettu Kohonen ja Musiikkipäällikkö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti