maanantai 20. toukokuuta 2013

Lasten oma radio saa oman taajuuden Helsinkiin!

Puolitoista vuotta netissä toiminut Lasten oma radio saa oman taajuden 89,7 MHz Helsinkiin ajalle 1.8.-31.10.2013. Radion livelähetykset tehdään elokuun alusta lähtien Annantalosta, mihin myös kaikki lapset ovat aina tervetulleita seuraamaan ohjelmantekoa sekä osallistumaan siihen itse.

Lasten oma radio on lastenkulttuurin asialla - ohjelmiston peruspilari on kaikki suomalainen levytetty lastenmusiikki. Radio on tomintansa aikana soittanut myös paljon satuja ja kuunnelmia sekä mm. lasten uutisia ja  juonnettuja toivelähetyksiä. Radion ohjelmakartassa on erikoisohjelmia lasten klassiselle, kansanmusiikille, vanhoille lastenlevyille, ruotsinkielisille lastenlauluille sekä mm. erittäin suosittu Perjantaidisko.

Kolmen kuukauden FM-radioon haetaan nyt yhteistyökumppaneita, ja syksyn ohjelmakartta rakentuu kesän aikana, joten nyt on juuri oikea hetki kertoa omat ideansa siitä, mitä kaikkea Lasten oma radio voisi tarjota. Yritykset, yhteisöt, oppilaitokset ja kaikki lastenkulttuurin ystävät, ottakaa pian yhteyttä jos haluatte näkyä ja kuulua tässä vuoden suurimmassa lasten mediatempauksessa! 

Lasten oman radion omistaa Mediahaloo Oy. Lähetyksiä voi kuunnella joka päivä klo 6.00-22.00 osoitteessa www.lastenomaradio.fi. Lisätiedot, kysymykset ja mahdolliset yhteistyöideat voi lähettää Lasten oman radion ohjelmapäällikölle Luca Garganolle osoitteeseen: luca(at)lastenomaradio(dot)fi.

Tätä on odotettu ja nyt se tapahtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti