torstai 24. huhtikuuta 2014

Kevät tuli ja radio soi

Tervehdys kaikille Lasten oman radion ystäville! Valitettavasti muutamaan kuukauteen ei ole tullut kirjoitettua mitään tänne, sillä alkuvuosi on ollut allekirjoittaneelle vähintäänkin hektinen. Erilaisten työtehtävien ja omien menojen juoksutahdissa ei ole vain tullut aikaa istahtaa naputtelemaan kuulumisia. Vaan mitä olisin kirjoittanut jos olisin ehtinyt? No sitä, että hyvin menee ja menköön!

Lasten oma radio on soinut taukoamatta (paitsi viime viikolla joku ohjelma halusi päivittää itseään parina aamuna, ja se sai ohjelmapäällikkönne raapimaan päätään hetken, koska musiikkisoitin halusi aina pysähtyä ja käynnistyä uudelleen, mutta tämä on nyt korjattu) ja uusia sekä uusia vanhoja levyjä on lisäilty hyvää vauhtia. Ensi viikolla on viikon levynä muuten taas sellainen albumi, jota ei ole aiemmin Lasten omassa radiossa kuultukaan: Tintti ja Pablontti vuodelta 1980!

Se näyttää tältä:


Lasten oma radio oli jälleen Lapsimessuilla, ja sieltä kuullaan hauskoja pätkiä ihan lähiaikoina. Vielä en ole ehtinyt purkaa kaikkea, mitä messuilla taltioitiin. Kuvia messuista on täällä Lasten oman radion Facebookissa: www.facebook.com/lastenradio


Joitakin pieniä uudistuksia on taas tulossa ohjelmakarttaan, mutta päällisin puolin nyt on oltu oikein tyytyväisiä arkipäivien Supermixiin. Siinä on todellakin jokaiselle jotakin!

Vaan nyt palaan tuonne sorvin ääreen, kuten sanonta kuuluu. Lupaan aktivoitua taas täälläkin. Mukavaa kevään jatkoa!

Luca

PS. Viime vuonna oli puhetta toisestakin lapsille suunnatusta radiosta, joka aloittaisi Tampereen seudulla. Ilmeisesti sellainen on tapahtumassa nyt loppukeväästä. Lasten oma radio toivottaa tälle "pikkuserkulle" onnea matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti